• Dill "Hanak"

Dill "Hanak"

Anethum graveolens L.
  • Tillverkare: Semo
  • I paketet: 4,0 g
  • Tillgänglighet: 6
  • 1.08€


Dill "Hanak".

Keskvarajane sort. Periood tärkamisest kasutamiseni maitserohelisena 35-53 päeva, koristusküpseks 56-99 päeva.  Leherosett on suur, poolkahar, tugevalt leheline. Taim on keskmise kõrgusega, lehed kergelt lõhestunud, ererohelised, õrnad, mahlased, tugevalt lõhnavad. Peale aroomiainete sisaldab fütondsiide ning sellepärast kasutades teda juurviljade soolamisel, ta mitte ei anna ainult head aroomi, vaid ka kaitseb konserve hallituse eest.
Sordi väärtus: suur saagikus, suur kogus aromaatseid mahlaseid lehti, vastupidavad kahjuritele. Soovitatakse kasutamiseks maitserohelisena ja konserveerimiseks.
Agrotehnika: till on külmakindel, valgustarmastav taim. Eelistab viljakat niisket mulda. Külvatakse seemned ettevalmistatud mullale ilma kinni vajutamata, kuid kaetakse 2-3 cm paksuse turba kihiga. Edasine hooldus seisneb ridadevahelises kobestamises, kastmises ja väetamises. Varase saagi saamiseks külvatakse seemned talve-alla oktoobri teisel dekaadil.

Dill "Hanak" - Anethum graveolens L.
A hibernating variety, resistent to frost-heaving, fit for early harvest at the end of May and in June. The loaf is of round shape to elongated round, closed, medium strong, fit for direct consumption.
Both for forcing and for field growing.
Bright green leaves .
40-50 days for forcing, 65-75 days for field growing.

Eng.: Dill. Sven.: Dill. Suom.:Tilli. Bot.: Anethum graveolens.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt
Captcha
Top