• Rädisa "Faraon"

Rädisa "Faraon"

Raphanus sativus L.
  • Tillverkare: Seklos
  • I paketet: 5,0 g
  • Tillgänglighet: I lager
  • 0.68€


Rädisa ''Faraon''.
Punane redis "Faraon".

Varajane sort: 28-32 päeva saagini, juurvili keskmise suurusega. Sobib külvata nii kevadel, suvel kui sügisel. Juurvili keskmise suurusega. 1,0 g = 70-130 seemet.

Redis Faraon

* Redis armastab kobedat toitaineterikast, hästi väetatud mulda. Esimeseks külviks valmistatakse muld ette sügisel ja kaetakse kilega või muu kattematerjaliga, aga kevadel veel enne lume sulamist puhastatakse peenar lumest ja kohe kui maapind on sulanud kuni 20 cm, tehakse külvid.
Mulda viiakse 1 ruutmeetrile:
1 ämbritäis kõdusõnnikut, 1 ämbritäis saepuru, (kui seda pole, siis 1 ämbritäis metsakõdu ja 1/2 ämbritäit liiva), 1/2 liitrit puutuhka, 1/4 liitrit dolomiidi jahu, 1spl superfosfaati, 1 spl nitroammofossi, 1 spl sõnnikuleotist või karbamiidi  ja 1tl. kaaliumväetist.
Segatakse, raputatakse ühtlaselt mullapinnale, kaevatakse  veelkord läbi ja  tehakse peenar.
Külv tehakse vakku 1 cm sügavusele, reavahe 5 cm ja seemnete vahe 2-3 cm, seejärel vaod täidetakse mullaga, kastetakse sooja veega ja kaetakse kattematerjaliga (kile, katteloor vm.).
Harilikult tõusmete ilmumiseni kasta pole enam vaja. Kui tõusmed on ilmunud kastetakse 1-2 päeva tagant aga külma ilmaga harvem. Kui juurvili on suure hernetera suurune kasta iga päev arvestusega 1-2 ämbritäit 1 ruutmeetrile. Mida intensiivsem on kastmine seda hõrgumad on juurviljad.

Redis Faraon

Radish "FARAON". 
An early variety intended for forcing as well as spring and autumn growing in the open field. The bulbs are medium-large to large, round and scarlet-red. This variety is resistant to bolting and splitting of the bulbs. The growing time from sowing to harvest is 28-32 days.
Cultivation.
Radishes require light, warm and rotavated soils with sufficient nutrients.They are mainly used for forcing, in cold greenhouses and early spring field growing. Because of its short growing period it can be used as a secondary crop for late spring and summer sowing. Varieties that are suitable for the earliest harvesting can be sown from December. Most often sowing takes place from mid-February in rows 6 cm apart. In later sowings the rows should be 9-12 cm apart and with approximately 300 seeds per square metre.
Seed consumption: for forcing 2-3 g/m2 which is 20-30 kg/ha, for field growing 15-20 kg/ha.
Harvest.
Harvesting happens gradually, after they reach the intended size. When grown from quality, calibrated hybrid seeds, a single harvest is possible.

Редис "Фараон".
Ранний сорт (28-32 дня), устойчивый к стрелкованию и растрескиванию корнеплодов.
Корнеплоды среднего размера.

* Полезный совет.
В молодых листьях редиса витаминов и минеральных веществ содержится гораздо больше, чем в корнеплодах, поэтому в салаты кладите не только «корешки», но и «вершки». Листья редиса можно сушить и добавлять в виде витаминной приправы в супы и вторые блюда. Ещё хорошо их использовать при консервировании различных овощей для придания им остроты и аромата.

Redis

 

Eng.: Radish. Suom.: Retiisi. Sven.: Rädisa.Bot.:Raphanus sativus L.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt
Captcha
Top