• Gurka "Wagner" F1

Gurka "Wagner" F1

Cucumis sativus L.
  • 2.28€


Gurka "Wagner" F1.

Väga varajane iseviljuv hübriid. Seemned külvatakse otse avamaale mais, juunis. Sobib värskelt ja konserveerimiseks.

* Soolakurgid.
1. Pestud kurgid ja maitseained panna kolmelitrilisse purki, lisada sool, valada peale külm vesi, sulgeda plastmasskaanega. Hoida keldris. Talvel nõu avada, soolvesi lahjendada külma veega, lisada näputäis suhkrut, veidi värsket küüslauku ja loorberilehte. Soola pannakse nii purgi põhja kui pealmiseks kihiks. Kolmeliitrisele purgile kulub 50 g soola, maitseained (soovi järgi), suhkrut.
2. Ettevalmistatud kurgid panna liitristesse purkidesse. Lisada maitseained, sool, purk valada ääreni külma vett täis. Sulgeda plastmasskaanega, purki võib paar korda ümber pöörata. Võib säilitada kuni 2 aastat. Liitrilisele purgile kulub: 2-3 küüslauguküünt (peenestatult), tükike mädarõikajuurt, 1 kaun teravat pipart, 2-3 kirsilehte, 2 tillivart seemnetega, 1 spl soola.
3. Ettevalmistatud maitsetaimed (soovi järgi) panna kolmeliitrise purgi põhja, siis laduda kurgid. Vett valada veidi üle purgi kumeruse. Puhta salvräti sisse panna 100 g jämedat soola, siduda niidiga kinni. Soolakotike panna purki nii, et ta ulatuks kuni 5 mm vette, purk sulgeda plastmasskaanega ja viia kohe keldrisse (mitte loksutada).
4. Nõu põhja panna 1/3 maitserohelisest, panna nõu poolenisti kurke täis, siis 1/3 maitsetaimi, täita nõu üleni kurkidega, peale panna ülejäänud maitseained ja valada üle soolveega. Peale panna puust vajutis koos raskusega. Hoida keldris.

100 kg kurkide kohta: 300-400 jämedalt hakitud küüslauku, 3-4 kg tilli (õite või seemnetega), 500 g tükeldatud mädarõigast, 1 kg mustsõstralehti või 500 g mädarõikalehti. Võib lisada ka tamme- või kirsilehti, 100 g kibedat kaunpipart, 500 g peterselli- või sellerilehti, estragoni, koriandrit jt maitsetaimi. Soolvesi: 12 l veele 800 g (väikesed kurgid) või 1 kg (suured kurgid) jämesoola.

Огурец "Вагнер" F1.
Раннеспелый, партенокарпический (не требует опыления) гибрид. Гибрид с интенсивной отдачей раннего урожая – выход ранней продукции до 30% от общего урожая, при этом обладает длительным периодом плодоношения. Обладает способностью быстрой регенерации. Обладает очень плотной, хрустящей мякотью.
Рекомендуется для выращивания в плёночных теплицах, а также в открытом грунте как с подвязкой, так и без.
Растение: среднерослый, не зарастающий боковыми побегами.
Плоды: идеально выровненные, темно-зеленого цвета, крупно бугорчатые, длиной 9-11 см, массой 90-100 г
Устойчивость: ССu (парша огурца), CMV (вирус огуречной мозаики).
Способ выращивания: в защищённом и открытом грунте.
Назначение: для потребления в свежем виде, консервирования и засолки

Eng.: Gherkin. Sven.: Gurka. Suom.: Kurkku. Bot.: Cucumis sativus L.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt
Captcha
Top