0 arvamust  |  Lisa arvamus
Cucumis sativus L.
Tootja: Gavrish
Pakendis:1,0 g
Saadavus:Laos
2.37€
Maksudeta: 1.95€
Kurk "Monastõrsky".
Hästi sobib konserveerimiseks ja soolamiseks.
Vanaaegne mesilastolmlev avamaa sort. Keskvalmiv (tõusmetest valmimiseni kulub 41-45 päeva).
Suurepärased maitseomadused.
Taim on keskmise kasvuga, keskmise kõrgusega, segaõieline.
Vili on lühike, silindriline, roheline, keskmise pikkusega triipudega, suur-tuberkulaarne, mugulate pubestsents on must, hõre. Pikkus 9-11 cm. Kaal 95-100 g.
Maitse on väga hea. Vastupidav suurematele kurgihaigustele.
Universaalne kasutus. Saagikus 3,5-4,0 kg/m2.
Seemned säilivad optimaalsete säilitustingimuste korral elujõulisena 7 aastat.
1,0 g = 30-45 seemet.

Kurk Armastus

* Keedis kurkidest.
Kõige väiksemad ja rohelisemad kurgid, ilma seemneteta, pesta ja kuivatada hoolikalt, asetada tugevalt soolatud vette, panna sinna ka kapsalehte, asetada mõneks päevaks sooja kohta, et kurgid kolletuksid, siis laduda nad ümber kaussi, ning katta samasuguste kapsalehtedega, ajada soolvesi keema ja kallata kurkidele, jahtudes valada pealt ära, kuumutada keemiseni, kallata kurkidele jne, kuni kurgid pole läinud roheliseks, iga kord kaetakse kauss, et vesi liiga kiiresti ei jahtuks. Kui kurgid lähevad roheliseks, pannakse nad külma vette, kolmeks päevaks, seejärel võetakse välja, kuivatatakse, kallatakse üle jahtunud nõrga siirupiga, mis on valmistatud 1 naelast suhkrust, ja 1,5 klaasist veest, millesse on lisatud 2 tükki ingverit, ja kahe sidruni mahl ja koor. Teisel päeval kallata siirup ära, lisada igale naelale kurkidele 1,5 naela suhkurt, keeta tihenemiseni ja keeta selles kurke kaks korda.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.