• Kesäkurpitsa "Goldline" F1

Kesäkurpitsa "Goldline" F1

Cucurbita pepo L. var. giraumonas
  • Merkki: Semo
  • Pakkauksessa: 1,5 g
  • Saatavuus: Varastossa
  • 1.38€


Kesäkurpitsa "Goldline" F1.
 
Buskformad sort. Frukten cylindriska, upp till 20-60 cm lång, geltonos färg. Växer bäst i bördig, organiskt gödslad, solig jord. Zucchini är en värmeälskande växt och ska därför sås, när jorden på 10 cm djup håller +10+12ºC. Frukten haren mild smak och passar för dieter, innehåller mycket Gvitamin. Används färsk, kan stekas, torkas och konserveras.
 
Zucchini squash "Goldline" F1.
Bushy variety. Fruits are cylindrical, up to 20-60 cm long, yellow colour. Grow best in fertile, manured with organic fertilizers, sunny soil. Courgette is a heat loving vegetable, therefore it is sown, when the soil in the depth of 10 cm warms up to +10+12ºC. Fruits have a mild taste; good for diet nutrition, contain lots of vitamin C and minerals. Used fresh, can be fried, steamed, canned.

Kabatsokk-tsukkini "Goldline" F1.
Põõsasvorm, silinderja vilja pikkus 20-60 cm, viljakoore värvus kollane. 1,0 g = 10-15 seemet.
Agrotehnika.
Kabatšokile sobib kõige paremini kerge, viljakas, madala pinnaveega pinnas, ei talu happelist mulda. Parimad taimed kasvatamiseks enne kabatšokki on -  varased aedviljad, sibul, juurviljad, tomat, kartul. Enne istutamist kaevata kasvukoht korralikult läbi ja väetada orgaanilise väetise ja mineraalväetisega, samuti puutuhaga, vajadusel lisatakse veel lupja. Seemned külvatakse mai lõpus-juuni alguses, pärast kevadiste öökülmade lõppemist.
Seemned külvatakse 2-3 kaupa istutusaukudesse. Vahemaa istutusaukude vahel vähemalt 60 cm. Tõusmete ilmumisel eemaldatakse ettevaatliult nõrgemad taimed. Järgnev hooldus seisneb regulaarses kastmises, kobestamises, muldamises ja väetamises. Saaki koristatakse regulaarselt 2-3 päeva järel, et mitte lasta viljadel üle kasvada. Kabatðokitaimed võib ka ette kasvatada. Siis külvatakse seemned mai alguses ja istutatakse kasvukohale juuni alguses 2-4 lehe faasis.

* Kabatšokkide kasutamine ja säilitamine. 
Noori valmimata vilju kasutatakse mitmesuguste roogade valmistamiseks, neid praetakse, küpsetatakse, täidetakse, tehakse salatit, ikrat, froteeritakse, samuti konserveeritakse.
Noori vilju säilitatakse temperatuuril +4+6°С ja 85-90% õhuniiskuse juures, sageli külmiku alumisel riiulil avadega kilekotis või emailnõus. Sel juhul säilivad noored viljad umbes 15-20 ööpäeva. Küpsed, kuid mitte üleküpsenud vilju võib niimoodi hoida värskena kuni pool aastat. Selleks peavad viljad olema ilma vigastusteta, viljavars peab olema säilinud, viljad ise paiknema pimedas ja kuivas kohas.
Veebruaris-märtsis võivad seemned hakata idanema, viljaliha aga muutub kibedaks, seepärast soovitatakse sel ajal kabatšokid puhastada, eraldada seemned, söödav osa aga tükeldada ja külmutada. Kabatšokkide hoidmisel keldris (kui kondensvett ei teki) nende maitseomadused ei muutu kuni uue saagini, see on kabatšoki üks suuri eeliseid.

Кабачок-цуккини "Голдлайн" F1.
Плоды этого гибрида изумительны для приготовления кабачковой икры и для консервирования !
Кустовой. Плоды цилиндрические, длиной до 20-60 см, жёлтого цвета, изумительного вкуса, подходят для диетического питания, консервирования и приготовления различных вегетарианских блюд.. В плодах содержится много витамина С и минеральных веществ.
Для этого гибрида характерен длительный период плодоношения и стабильная урожайность.
Быстро восстанавливает плодоношение после стрессовых условий. Устойчив к мучнистой росе.

Eng.: Zucchini Squash. Suom.: Kesäkurpitsa. Sven.: Sommarpumpa.

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä
Captcha
Top