• Kurkku "Wagner" F1

Kurkku "Wagner" F1

Cucumis sativus L.
  • 2.28€


Kurkku "Wagner" F1.

Väga varajane iseviljuv hübriid. Seemned külvatakse otse avamaale mais, juunis. Sobib värskelt ja konserveerimiseks.

* Ilma soolalahuseta soolatud kurgid.
Võtta kahjustatud või kolletunud kurgid (kuid mitte mädanikuga), lõigata peeneks nagu kapsad, soolata ja oodata kuni ilmub mahl. Panna ümber ettevalmistatud nõusse kihtidena koos tervete kurkidega, vahele panna maitserohelist ja mädarõigast. Alumine ja pealmine kiht peab olema peenestatud kurgid (paksu kihina). Hoida külmas kohas. 10 kg kurkide kohta võtta 400 g soola.

* Marineeritud kurgid.
1. Kaaned ja purgid steriliseerida. Purgi põhja panna vürtsid, purk täita kurkidega, valada kolmel korral peale keev marinaad, viimase korra ajal kaanetada purgid kinni, keerata purk ümber ja jahutada. 3-liitrisele purgile kulub: 1 spl äädikhapet (või 3 spl söögiäädikat), 3 spl jämedat soola, 3 spl suhkrut (väikse kuhjaga), 1 küüslauguküün, mädarõigast (1 leht või 3-5 cm juurikat), 2-3 mustsõstralehte, 3-4 kirsilehte.
2. Kurgid panna tihedalt purki, igasse purki panna 1-3 küüslauguküünt, 1-2 peenestatud sibulat, tükike mädarõigast, tillioks. Valada peale keev marinaad. Pastöriseeritakse 95 °С juures 1-2 l purke 15-20 minutit, 3 l purke 30-35 minutit. Kaanetada. 10 kg kurkide kohta võtta 150-200 g tillivarsi koos seemnetega, 500-800 g sibulat, 15-20 g mädarõikajuurt, 1 küüslauk. Marinaad: 10 l vett, 375 g soola, 125 g suhkrut, 125 g sidrunhapet, 10-15 tera pipart ja sinepit, 5-6 loorberilehte.
3. Suured, kuid mitte ülevalminud kurgid pesta külmas vees, koorida ja lõigata pikuti pooleks.
Eemaldada lusikaga seemned ja iga poolik lõigata tükkideks ja panna kas puust, klaasist või emaileeritud nõusse, puistata üle soolaga (10% kurkide kaalust) ning panna peale vajutis. 18-20 tunni pärast valada soolvesi ära, kurgitükid loputada kergelt külma veega, seejärel blanðeerida mõni minut keevas vees. Jahutada külmas vees. Kurgid panna klaas- või puitnõusse ja valada peale marinaad, mis sisaldab äädikaessentsi ja suhkrut (10 l lahusele - 320 ml essentsi ja 3-3,5 kg suhkrut). Suhkur lahustada kuumas vees, marlikotti panna kaneel ja nelk ja lasta keema tõusta. Keeta mõni minut, seejärel lisada äädikaessents ja saadud lahus valada kurkidele. Hoida külmas kohas.

Огурец "Вагнер" F1.
Раннеспелый, партенокарпический (не требует опыления) гибрид. Гибрид с интенсивной отдачей раннего урожая – выход ранней продукции до 30% от общего урожая, при этом обладает длительным периодом плодоношения. Обладает способностью быстрой регенерации. Обладает очень плотной, хрустящей мякотью.
Рекомендуется для выращивания в плёночных теплицах, а также в открытом грунте как с подвязкой, так и без.
Растение: среднерослый, не зарастающий боковыми побегами.
Плоды: идеально выровненные, темно-зеленого цвета, крупно бугорчатые, длиной 9-11 см, массой 90-100 г
Устойчивость: ССu (парша огурца), CMV (вирус огуречной мозаики).
Способ выращивания: в защищённом и открытом грунте.
Назначение: для потребления в свежем виде, консервирования и засолки

Eng.: Cucumber. Sven.: Gurka.Suom.: Kurkku. Bot.: Cucumis sativus L.

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä
Captcha
Top