• Kabatšok-tsukkini "Sunstripe" F1

Kabatšok-tsukkini "Sunstripe" F1

Cucurbita pepo L. var. giraumonas
  • Tootja: Semo
  • Pakendis: 1,5 g
  • Saadavus: 3
  • 2.07€


Suvikõrvits "Sunstripe" F1. Vilja pikkus 15-20 cm.

* Kabatšok eelistab kerget, viljakat, madala põhjavee tasemega pinnast, ei talu happelist mulda.
Parimad eelkultuurid on varased köögiviljad, sibul, juurviljad, tomat, kartul. Kasvukoht kaevatakse koos kõdusõnnikuga ja mineraalväetisega läbi, lisatakse tuhka, vajadusel lubjatakse. Seemnete külv mai lõpus juuni algul kui on mõõdas öökülmade oht. Seemned pannakse 2-3 kaupa auku. Aukude vahe mitte alla 60 cm. Taimede tärkamisel nõrgemad tõusmed eemaldatakse ettevaatlikult.
Edasine hooldus: regulaarne kastmine, kobestamine, muldamine ja väetamine. Saaki koristada regulaarselt 2-3 päeva tagant, et viljad ei valmiks üle. Ettekasvatuseks külvatakse seemned mai algul, avamaale istutatakse juuni algul 2-4 pärislehe faasis.

Кабачок-цуккини "Санстрайп" F1.
Посев: через 25 дневную рассаду или семенами в грунт по схеме 1,0 х 0,7 м после окончания угрозы весенних заморозков. Глубина заделки семян 3-5 см в тёплую (не менее +20+25°С), плодородную, нейтральную почву.
Уход: высокий урожай получают при выращивании на солнечном, защищённом от ветра месте и регулярных подкормках органическими и минеральными удобрениями.
Уборка: 1-2 раза в неделю, не допуская перерастания плодов.

Eng.: Zucchini Squash. Suom.: Kesäkurpitsa. Sven.: Sommarpumpa. Bot.: Cucurbita pepo L. var. giraumonas

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha

Kabatšokiikra.
Kabatšokid – 4 kg
Porgand – 1 kg
Mugulsibul –1 kg
Tomatid – 1 kg või 0,5 kg tomatipastat
Küüslauk – 1 sibul
Suur kimp peterselli (võib kasutada ka juurt), tilli, sellerit.
Sool, suhkur, pipar – maitse järgi
0,5 klaasi 9% äädikat.
Puhastatud ja suurteks tükkideks lõigatud kabatšokid, porgand, sibul ja tomat hautada eraldi õlis pehmeks. Lasta nii köögiviljad kui maitseroheline läbi hakklihamasina. Saadud mass panna keema ja hautada mõõdukal tulel umbes tund aega (2 kg kabatšokke- 30 minutit), pidevalt segada.
Hautamise lõpul lisada sool, suhkur, pipar (must, jahvatatud) ja peenestatud küüslauk. Lõpuks lisada äädikas (9% või 70%, lahjendatud 1:10), panna steriliseeritud purkidesse ja kaanetada purgid. Ja ongi ikra valmis !

Top