• Naeris valge "Snowball"

Naeris valge "Snowball"

Brassica rapa L. var. rapa
  • Tootja: PNOS
  • Pakendis: 5,0 g
  • Saadavus: Laos
  • 0.99€


Valge naeris ''Snowball''.
Varajane sort, tõusmetest saagini 60-70 päeva. Juurvilja sisu valge, mahlane, väga hea maitsega, suurusega 4-5 sm.
1,0 g = 120-150 seemet.
Seemneid pakis 5,0 g.

Eng.: Swedish turnip, Swede. Suom.: Lanttu. Sven.: Kålrot. Bot.: Brassica rapa L. var. rapa

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha

* Kaalikasupp.
Kaalikas lõigata tükkideks, panna koos kartulitega lihapuljongisse ja keeta valmimiseni. Maitsestada hapukoorega.
3 kaalikat, 6 kartulit, 3 l puljongit, maitse järgi hapukoort.
* Piimasupp kaalikatega.
Kaalikas pesta, panna potti külma vette, lasta keema tõusta, võtta välja, lõigata hästi peenikeseks, panna uuesti keeva veega täidetud potti. Lisada tatrakruupe, tükeldatud kartuleid ja võid. Maitsestada soolaga. Kui kaalikas on peaaegu keenud, lisada piim ja keeta supp valmis.
3 kaalikat, 4 klaasi vett, 6 klaasi piima, ½ klaasi tatrakruupe, 5 kartulit, 100 g võid, soola – maitse järgi.
* Kaalikas lihaga.
Liha panna keeva vette ja keeta poolvalmis, lisada loorberileht, maitsejuured ja sibul. Ettevalmistatud kaalikad ja kartul lõigata kuubikuteks ning panna koos lihakuubikute, majoraani, köömnete ja soolaga kurnatud puljongisse. Keeta suletud nõus. Keetmise lõpus lisada külmas vees lahustatud jahu. Enne laualeandmist puistata peale peterselli.
500 g liha (sea- või lambaliha), 1,5 l vett, 1 loorberileht, 5 supijuurt, 2 mugulsibulat, 750 g kaalikat, 500 g kartuleid, 1 tl majoraani, ½ tl köömneid, 1 spl jahu, soola, peenestatud peterselli.

Top