0 arvamust  |  Lisa arvamus
Capsicum annuum L.
Tootja: Legutko
Pakendis:0,5 g
Saadavus:Laos
2.13€
Maksudeta: 1.75€
Paprika "Marta Polka".
Maitsev, magus ja aromaatne!
Varajane, kollaseviljaline sort (idanemisest tehnilise küpsuseni 115-120 päeva).
Taimed on alamõõdulised, kuni 40 cm kõrgused. Viljad on risttahukad, läikivad, kaaluvad 180–200 g, paksude ja mahlaste seintega (6–8 mm).
Suurepärane maitse. Suurepärane salatite jaoks, konserveerimiseks ja röstimiseks. Hästi transporditud.
Mõeldud kasvatamiseks avamaal ja kilevarjundite all.
Tootlikkus kilevarjupaikade all - 6,0-7,0 kg / m2.

Eng.: Sweet pepper. Suom.: Vihannespaprika. Swed.: Paprika. Bot.: Capsicum annuum L.

Paprika pipar on mõeldud täidiseks ja absoluutselt igasuguste täidistega.
Selles retseptis kasutame sea-veise hakkliha rosinatega. Sellised elegantsed paprikad kaunistavad iga lauda!

Koostis:
paprika - 3 tk.
hakkliha - 300 g
rosinad - 1 peotäis
juust - 100 g
sool - maitse järgi
must pipar - maitse järgi
tüümian - 1 näputäis

Küpsetusmeetod:
1. Eemaldage suurtelt tugevatelt paprikatelt seemned ja membraanid.
2. Vala peotäis rosinaid keeva veega ja sega hakklihaga. Maitsesta soola, musta pipra ja tüümianiga.
3. Täida paprikad hakklihaga. Puista peale riivjuust ja aseta õliga määritud fooliumiga kaetud ahjuvormi.
4. Rösti täidetud paprikat 200°C juures esimesed 15 minutit, seejärel alanda temperatuur 160°C-ni ja jäta köögiviljad veel 20-30 minutiks seisma.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.