• Spargelkapsas brokkoli "Apolena" F1

Spargelkapsas brokkoli "Apolena" F1

Brassica oleracea L. convar. botrytis var. italica
  • 1.50€


Spargelkapsas brokkoli "Apolena" F1.
Delikatessne köögivili.
Keskvalmiv sort (tõusmetest valmimiseni kulub 75-85 päeva). Kapsapea kaalub kuni 150 g. Seemned võib külvata otse avamaale.

Спаржевая капуста (брокколи) "Аполена" F1 - Brassica oleracea L. convar. botrytis var. italica.
Среднепоздний гибрид (75-85 дней от всходов до созревания). Предназначен для употребления в свежем виде, для замораживания и для непродолжительного хранения.

Eng.: Green Sprouting Calabrese Broccoli. Suom.: Parsakaali. Sven.: Broccoli. Bot.: Brassica oleracea L. convar. botrytis var. italica

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha

Retsept (valmistamisaeg 30 minutit): brokkoli kanaga – suurepärane liha ja köögivilja kooslus !
Antud retsept on mõeldud neljale inimesele.
Koostisained:
Kanarinnak (ilma kontideta) – 250 g
Sool (maitse järgi)
Oliivõli (maitse järgi)
Grillimaitseaine (maitse järgi)
Spargelkapsas (brokkoli) – 500 grammi.
Vürtsid:
Kibe pipar (tšilli), helbed - 0,5 tl
Praetud mandlid - 100 g. Seesamiõli - 1 tl 
Must pipar (värskelt jahvatatud) – maitse järgi.
Valmistamine:
Laske vesi keema, lisage sool. Pange kanarinnak kaussi ja puistake ümberringi maitseainetega. Soolake. Kui teil on mõned lemmikmaitseained, siis lisage need, kuid mitte liiga palju.
Määrige pann õliga. Praadige kana paar minutit igast küljest, seejärel vähendage kuumust ja jätke veel mõneks ajaks praadima. Võtke kana tulelt ja jätke jahtuma. Lõigake õhukesteks viiludeks.
Keeva vette pange brokkoli. Laske vesi keema: keetke kapsast paar minutit. Valage vesi ära.
Kuumutage suurel pannil tugeval kuumusel oliivõli. Lisage kibe punane pipar, kui see on praadima hakanud, lisage brokkoli, praetud kanaviilud ja praetud mandlid. Valage üle seesamiõliga, lisage soola ja maitse järgi värskelt jahvatatud pipart. Kõik kanatükid peavad läbi läbi praadima (1-2 minutit).
Lauale anda soojalt, peale võib valada koore või palsamikastet.

Top