• Aeduba "Borlotto lingua di fuoco nano"

Aeduba "Borlotto lingua di fuoco nano"

Phaseolus vulgaris L. var. nanus
  • Tootja: Seklos
  • Pakendis: 7,0 g
  • Saadavus: Laos
  • 1.53€


Aeduba "Borlotto Lingua di Fuoco nano".
Keskvarajane kiuvaba põõsasuba: tõusmetest saagini kuni 70 päeva.
Kauna pikkus kuni 20 cm, kaunad väga dekoratiivsed. Seemned valge- vaarikapunasekirjud.
Seemned külvatakse peale viimaseid öökülmasid otse peenrale, kui mulla temperatuur on saavutanud +12+14°C. Piimküpsuses kaunu värskelt tarvitamiseks korjatakse juulis, seemneid säilitamiseks septembris. 1,0 g =1-3 seemet.

Фасоль низкорослая "Борлотто лингуа ди фуоко нано" - Phaseolus vulgaris.
Кустовая разновидность спаржевой фасоли знаменитого итальянского сорта, пользующаяся огромным спросом за свои красивые стручки, именуемые "языками пламени", которые достигают 20 см в длину. Среднеранний (до 70 дней) и весьма плодовитый сорт.
Бобы белые с малиново-красными вкраплениями, отлично подходят для использования в приготовлении супов.
Молодые стручки можно употреблять как и обычную спаржевую фасоль, поскольку они не содержат жёсткого пергаментного слоя и волокна и обладают восхитительным вкусом !

 

Eng.: Dwarf French Bean. Suom.: Salkopapu. Sven.: Dvärgböna.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha

* Külmutatud juurviljasegud on muutunud väga populaarseks: ja enamgi veel - nii on ju ka väga mugav: pole vaja ei puhastada, ei lõigata ega riivida - lihtsalt avad pakendi ja ongi valmis …
Aga oma juurvilju saab külmutada ka kodustes tingimustes: selleks piisab, kui saagiajal sellega usinasti tegeleda ja valmistada köögiviljadest poolfabrikaate, talvel on neist lihtne ja kerge valmistada hulgaliselt maitsvaid ja kasulikke roogi.
Toiduvalmistamine külmutatud aedviljasegudest on väga lihtne - kõige sagedamini piisab vaid keetmisest või omas mahlas hautamisest. Kuigi on ka keerulisemaid retsepte. Pealegi on arvamus, et külmutatud aedviljades säilib kasulikke aineid palju rohkem kui näiteks keldris hoitavates.
Juhime teie tähelepanu populaarsematele poes müüdavatele köögiviljasegudele, mida võib ise kodus valmistada, külmutades oma aia köögivilju:
* Mehhiko segu: porgandikuubikud, magus pipar tükkidena, mais, roheline hernes, aeduba (spargeluba), soovi korral võib lisada sellerikuubikuid või sibularõngaid.
* Havai segu: riis, roheline hernes, mais, paprika.
* Köögiviljad küla moodi: kartuliliistakud, roheline hernes, porgandikuubikud, lillkapsas, brokkoli, aeduba (spargeluba) tükkidena, soovi korral võib lisada baklažaanikuubikuid.
* Kevadine segu: aeduba (spargeluba), brokkoli, porgandikuubikud, paprikatükid, mais või roheline hernes, soovi korral lisada brüsseli kapsast.
* Letšo: mugulsibul rõngastena, maguspipar tükkidena, tomatikuubikud, soovi korral lisada kabatšokki (tsukini).
* Euroopa garneering: porgandikuubikud, aed (spargeluba) tükkidena, lillkapsas või brokkoli.
* Vitamiinisegu: tomatikuubikud, paprikakuubikud, porgandikuubikud, kabatšokikuubikud, sibularõngad, roheline hernes.
* Köögiviljabukett: porgandiribad, roheline hernes, aed (spargel)oa kaunad tükkidena, lillkapsas väikeste õisikutena.
* Paprikaš: tomatikuubikud, paprikatükid, aed(spargel)oa tükid, sibularõngad.
* Imperaatori segu: porgandirattad, brokkoli ja lillkapsas.
* Köögiviljaraguu: valge peakapsas ribadena, kartulikuubikud, tomatikuubikud, porgandiribad, roheline hernes, paprikatükid, sibularõngad.
* Borš: kartulikuubikud, peenestatud valge peakapsas, peediribad, porgandiribad, tomatikuubikud, sibul väikeste tükkidena.

Top