• Salatikurk ''Amanda'' F1

Salatikurk ''Amanda'' F1

Cucumis sativus L.
  • Tootja: Semo
  • Pakendis: 1,3 g
  • Saadavus: Laos
  • 2.22€


Salatikurk ''Amanda'' F1.
Varajane, salatne, poolpikk hübriid kasvuhoonesse (tõusmetest valmimiseni kulub 45-55 päeva). Mesilastega tolmlev. Vilja pikkus kuni 23-28 cm, kaaluga 370-430 g. Suurepärane kvaliteet.

Салатный огурец "Аманда" F1.
Ранний, пчёлоопыляемый гибрид длинноплодного огурца с высокой урожайностью.
Растение сильнорослое с хорошими показателями здоровья. Плоды длинные, цилиндрической формы, тёмно-зелёного цвета, длиной 23-28 см. Поверхность плодов гладкая и плотная. Устойчив к вирусу огуречной мозаики, кладоспориозу, антракнозу и мучнистой росе.
Рекомендуется для выращивания в плёночных теплицах.

Salad cucumber Amanda F1 slicing type

Eng.: Salad cucumber. Sven.: Salladsgurka. Suom.: Kasvihuonekurkku. Bot.: Cucumis sativus L.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha

Aga kas teate, et… saagi suurus ja kvaliteet, esimese korje tähtaeg - kõik see sõltub paljuski sordist. Juurviljaaias võib kasvatada nii mesilastolmlevaid kui ka partenokarpseid sorte. Peab silmas pidama, et kasvatades putukate poolt tolmeldatavaid sorte, on ühtlase ja stabiilse saagi kindlustamiseks otstarbekas kasutada kahe erineva sordi segaistutust. Ühte kasvuhoonesse istutatakse kaks või rohkem sorti, aga samuti ka 10-15% ulatuses mõnda tolmuandjat sorti.

* Universaalsed kurgid.
Universaalseteks (salati- ja soolamise kurgid) võivad olla oma olemuselt kõik kurgid, tuleb vaid õigesti valida konserveerimise või soolamise meetod.
Arvatakse, et kühmukesed viljadel soodustavad soolalahuse tungimist viljadesse, kuid ka siledaviljaliste kurkide õhuke koor laseb samuti soolvett hästi läbi. Peamine on, et viljadel oleks väike seemnekamber ja tihe viljaliha, siis saadakse soolamisel krõmpsuvad kurgid.

Hea meetod kurkide soolamiseks ja konserveerimiseks: soolata kurgid koos maitseainetega mistahes anumas 4-5 päevaks (1 spl soola 1 l vee kohta).
Seejärel panna steriliseeritud purkidesse, valada peale soolane keev vesi (1 spl soola 2 l keeva vee kohta).
Kaanetada.
Sel juhul konserveeritakse juba sooldunud kurgid, ja nad säilivad niimoodi ilma konservantideta. 

Top