• Pastinaak "Albion" F1

Pastinaak "Albion" F1

Pastinaca sativa L.
  • Tootja: Seklos
  • Pakendis: 100 s.
  • Saadavus: Laos
  • 1.14€


Retseptid :
Hautatud pastinaak.
Pastinaak kooritakse, pestakse ja lõigatakse õhukesteks tükkideks. Jahu kuumutatakse võis, segatakse pastinaagiga, peale valatakse hapukoor ja hautatakse praeahjus mõõdukal kuumusel 25-30 minutit.
Pastinaaki võib hautada ka koos porgandiga. Sel juhul lisatakse rõngasteks lõigatud ja passeeritud sibul.
500 g pastinaaki, 30 g õli, 100 g hapukoort.
Pastinaak garneeringuks.
Puhastatud juurviljad pestakse ja lõigatakse õhukesteks viiludeks, pannakse kastrulisse, peale puistatakse soola, valatakse üle vähese koguse veega (et vaid kataks) ja keedetakse nõrgal tulel valmimiseni. Jahu praetakse kuumas õlis, muna klopitakse ja segatakse jahuga, vahetpidamata segades lisatakse puljong ja lastakse keema. Saadud segu hõõrutakse läbi sõela ja lisatakse keedetud pastinaagile. Niisugusena on pastinaak heaks lisandiks hakk- ja keetud lihast toitudele.
800 g pastinaaki, 1 spl jahu, 2 spl õli, 1 muna, 400 ml puljongit, soola maitse järgi.
Pastinaagisupp.
Pastinaak ja kartul puhastatakse, lõigatakse kuubikuteks ja keedetakse puljongis. Seejärel lisatakse veidi praetud sibulat ja keedetakse valmis. Lisatakse sool ja peenestatud maitseroheline.
Pastinaak, 3-4 kartulit, 1 l puljongit, 1 sibul, peterselli, tilli, basiilikut maitse järgi.
Pastinaagikaste.
Pestakse 200 g pastinaaki, puhastatakse, riivitakse jämedal riivil, segatakse 5 g jahuga, praetakse 15 minutit õlis, keedetakse ja seejärel mikserdatakse. Soola lisatakse maitse järgi.

Parsnip Student Pastinaak Palsternakka Palsternacka Pastinaca fleischmannii Пастернак Студент Pastinaca sativa L.
 

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha
Top