• Paprika "Torricello" F1

Paprika "Torricello" F1

Capsicum annuum L.
  • Tootja: Seklos
  • Pakendis: 0,1 g
  • Saadavus: Laos
  • 2.11€


Paprika ''Torricello'' F1.
Varajane hübriidsort. Taime kõrgus 70 cm. Vili kaalub 45-50 g. Vilja pikkus kuni 12 cm. Viljaseina paksus 3 mm. Universaalne kasutamine. 

Перец сладкий "Торричелло" F1.
Раннеспелый гибрид для открытого грунта и плёночных теплиц. Плод гофрированный, удлинённо-конусовидной формы, массой 45-50 г и длиной до 12 см с толщиной стенки около 3 мм. Долго сохраняет привлекательный вид и тургор. Транспортабельность отличная. Универсальное использование.

Eng.: Sweet pepper. Suom.: Vihannespaprika. Swen.: Paprika. Bot.: Capsicum annuum L.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha

Shleta - alžeeriapärane roog rohelist maguspiprast.
On levinud Alžeeria põhjapoolses piirkonnas - Kabiilias.
Shleta on Põhja-Aafrika traditsiooniline toit, mida iseloomustab valmistamise lihtsus ja värskete köögiviljade kasutamine.



Selle valmistamiseks on tarvis:
6-7 rohelist maguspipra kauna, 3 tomatit, oliivõli, soola, pipart.
Puhastame piprakaunad ja lõikame nad pooleks, iga pooliku kauna vajutame lapikuks. Paneme need grillirestile või pannile. Laseme kergelt küpseda.
Pärast seda peenestame pipra väikesteks kuubikuteks. Tomatid peenestame püreeks. Võib võtta ka poest ostetud tomatid omas mahlas. Paneme peenestatud pipra ja tomatid õliga määritud pannile.
Maitsestame pipra ja soolaga. Katame panni kaanega ja hautame kuni pipar on pehme. Lisame veidi oliivõli. Nüüd jätame lahtise kaanega pannile hauduma, et niiskus eralduks.
Pärast valmistamist veidi jahutame ja paneme taldrikule. Peale valame veidi oliivõli ja anname lauale. Shletat on kombeks süüa ilma noa ja kahvlita, haarates rooga taldrikult eelnevalt grillil veidi kuumutaud valge leiva tükikeste abil. On väga maitsev.

Top