• Paprika "Rubika" F1

Paprika "Rubika" F1

Capsicum annuum L.
  • Tootja: Seklos
  • Pakendis: 0,1 g
  • Saadavus: 10
  • 1.98€


Paprika ''Rubika'' F1
Keskvarajane hübriid, taim keskmise kasvuga. Vili kuubikujuline, suur, 120-140 g, botaanilises küpsuses tumepunane. 

Перец сладкий "Рубика" F1.
Среднеранний гибрид средней высоты. Плоды крупные, в форме куба, тёмно-красные, весом 120-140 г.

Eng.: Sweet pepper. Suom.: Vihannespaprika.Swen. Paprika. Bot.: Capsicum annuum L.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha

Salat küpsetatud paprikast.
Piprad (paprika) valida erinevat värvi, et salat oleks lauale andes kaunim ja maitsvam.



Selle ebatavalise salati valmistamiseks on vaja: 12-13 tk lihakat suurt piprakauna (paprikat). 2 suurt ja kõva tomatit 5 küüslauguküünt 1 kimp koriandrit 50 g taimeõli 50 g palsamiäädikat soola ja pipart maitse järgi.
Kõigepealt puhastame paprika viljavartest ja seemnetest. Seejärel paneme nad ahjupannile ja küpsetame neid ahjus (praeahjus) temperatuuril +200°C umbes 20 minutit. Paprika peab kergelt küpsenud olema nagu joonisel.



Kui paprika on küpsetatud, võtame panni välja ja jätame jahtuma. Kuni paprika jahtub, valmistame ette maitseained salatile. Riivime jämedal riivil tomatid, lisame sinna juurde küüslaugu.
Tähelpanu: erinevalt petersellist annab koriandrile kõige tugevama aroomi just varred, mitte ainult lehed.
Seepärast hakime lehed koos vartega peeneks. Lisame maitseainetele taimeõli, palsamiäädika (võib kasutada ka sidrunimahla), maitse järgi soola ja pipart.
Nüüd võtame jahtunud piprad ja lõikame peenikesteks ribadeks, unustamata enne neid eelnevalt koorida. Lisame paprikale valmistaud maitsesegu. Salat küpsetatud paprikast ongi valmis. Head isu !

Top