0 arvamust  |  Lisa arvamus
Capsicum annuum L.
Tootja: Seklos
Pakendis:0,1 g
Saadavus:Laos
1.40€
Maksudeta: 1.14€
Paprika "Lombardo".
Väga varajane ja saagikas sort. Taimel on põõsasvorm.
Moodustub 10-12 cm pikkused punased viljad, kaaluga 40-45 g (viljaseina paksus kuni  2 mm).
Sordi huvitav omadus: magus aga nõrgalt terav (siseseinad natuke annavad pikantsust...)
1,0 g = 120-160 seemet.

Nõrgalt terav paprika Lombardo

Loe rohkem Seemnemaailma lugemissaalis: "Maguspipra kasvatamine karmi kliimaga aladel".

Eng.: Sweet pepper. Suom.: Vihannespaprika. Swed.: Paprika. Bot.: Capsicum annuum L.

* Paprika tomatimahlas.
Koostisained: 1 kg paprikat, 2 l tomatimahla, 1 klaas 9% äädikat, 1 klaas taimeõli, 1 klaas suhkrut, 1 spl soola.
1. Paprika lõigata tükkideks ja panna purki, mitte kokku suruda.
2. Lahustada tomatimahlas sool, suhkur, lisada õli ja äädikas.
3. Valada selle seguga paprika üle.
4. Steriliseerida liitriseid purke 30 minutit.
5. Purgid kaanetada.
Hoida jahedas.
(Võib teha ka veidi teisiti: vedelikul lasta enne 1 minut keeda ja seejärel valada kuumalt paprikale peale, kohe kaanetada purgid kinni ja lasta teki all jahtuda. Hoida jahedas).

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.