• Kabatšokk tsukkini "Alberello di Sarzana"

Kabatšokk tsukkini "Alberello di Sarzana"

Cucurbita pepo L. var. giraumonas
  • Tootja: Franchi
  • Pakendis: 7,0 g
  • Saadavus: Laos
  • 1.13€


Kabatšokk-tsukini "Alberello di Sarzana".
Varajane sort (tõusmetest valmimiseni kulub 45-50 päeva). Põõsastaim (47-50 cm). Vili kaalub 800-1000 g. Suurepärased maitseomadused. Viljaliha kollane, krõmpsuv, mahlakas ja õrn. Viljakus kuni 10 kg/m2.
Agrotehnika.
Kabatšokile sobivad enim kerge lõimisega viljakad, madala põhjavee tasemega mullad, ei sobi hapud mullad. Parimad eelkultuurid on: varajane köögivili, sibul, juurviljad, tomat, kartul. Maa-ala tuleks eelnevalt harida ja väetada nii mineraal- kui orgaaniliste väetistega. Samuti tuleks anda puutuhka ja vajadusel mulda lubjata. Külvatakse mai lõpul-juuni algul pärast öökülmade ohu möödumist. Seemned külvatakse pesiti, igasse 2-3 seemet, pesade vahekauguseks jäetakse vähemalt 60 cm. Peale tõusmete ilmumist nõrgemad eemaldatakse. Edasine hooldus seisneb regulaarses kastmises, mulla kobestamises, muldamises ja väetamises. Vilju koristatakse regulaarselt 2-3 päeva tagant, neil ei tohi lasta üle kasvada. Kabatšokki võib kasvatada ka istikutest. Istikute saamiseks külvatakse mai algul, avamaale aga istutatakse juuni algul 2-4 pärislehe faasis.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha
Top