• 1000 SHU: Terav pipar "Draky" F1

1000 SHU: Terav pipar "Draky" F1

Capsicum frutescens
  • Tootja: Seklos
  • Pakendis: 0,1 g
  • Saadavus: Laos
  • 2.19€


Terav pipar "Draky" F1.
Varajane hübriid, keskmiselt terava maitsega. Vili pikkusega kuni 15 cm, vilja seina paksus umbes 4 mm. Vili bioloogilises küpsuses punane.
Seemneid pakis 0,1 g.
Kas teate, et... paprika armastab valgust. Vähese valguse korral jääb taim nõrgaks, pikad külgmised harud murduvad ja kannavad vähe vilja. Otsene päikesekiirgus võib aga viljadele tekitada põletusi. Selleks taimi varjutatakse. Ostes seemet pidage meeles, et teil võib vaja minna rohkem taimi.

Перец острый "Драки" F1.
Ранний гибрид средней остроты типа "Kapia". Растения среднерослые, плоды конические. Спелые плоды тёмно-красной окраски (в биологической зрелости), длиной 15 см, со стенками толщиной 4 мм.
Выращиваются в полиэтиленовых и стеклянных теплицах. Перцам нужна влага - их поливают 2-3 раза в неделю.
В плодах перца много углеводов, минеральных веществ, особенно калия, и витаминов P, C, группы В, E.

Hot pepper Draky F1 Terav pipar

Eng.: Chile Pepper Red, Hot pepper. Suom.: Chilipaprika.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha

Marineerime talveks kibepipart.
Lakud sõrmed puhtaks! Sööd kõik talvevarud!
1 kg teravat pipart
5 tera lõhnavat pipart purgi kohta
2 loorberilehte purgile
3/5 küüslauguküünt purgile
1 l marinaadi jaoks: 1 l vett, 1 tl sinepiseemneid, 4 tl soola, 1,5 spl suhkrut, 50 ml 9 % äädikat.



Piprakaunad pesta külma voolava veega, lõigata ära varred, kuid ei lõika piprakauna seest välja varreotsa ega võta välja seemneid. Siis võtame varem steriliseeritud 1 liitrise purgi. Täidame purgi ettevalmistatud pipraga. Peale paneme küüslauguküüned. Valame peale keeva vee.
Katame purgi keedetud kaanega ja jätame jahtuma. Kui vesi on jahtunud, valame selle kõik ära. Valmistame marinaadi. Kuumutame potis vee. Lisame sinna suhkru, soola ja sinepiterad. Segame ja keedame 3-4 minutit. Siis lisame äädika. Veel 1 minut keetmist ja võtame marinaadi tulelt ja valame purkidesse. Sulgeme purgid hermeetiliselt. Pöörame purgid kaaned allapoole, katame käterätiga ja jätame niimoodi jahtuma.
Selle retsepti järgi valmistatud pipar säilib terve talve.

Top