• Köögiviljahernes "Twinset"

Köögiviljahernes "Twinset"

Pisum sativum L. convar. medullare Alef. emend C.O. Lehm
  • Tootja: Semo
  • Pakendis: 50,0 g
  • Saadavus: 1
  • 1.16€


Hernes ''Twinset''.
Õrn ja magus maitse !
Keskhiline sort (tõusmetest valmimiseni kulub 70-80 päeva). Taime kõrgus on 60-75 cm. Kauna pikkus 9 cm mis sisaldab 8-10 seemet. Optimaalne idanemise temperatuur +15+18°C.

 

Eng.: Green peas. Suom.: Silpoydinherne. Sven.: Märgärt.Bot.:Pisum sativum L.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha

* Roheliste herneste konserveerimine.
Kaunadest puhastatud herned loputatakse ja balanðeeritakse 1-2 minutit kuumas vees. Klaaspurgid pestakse hoolikalt (parem on kasutada pooleliitriseid purke). Herned puistatakse ettevalmistatud purkidesse ja valatakse üle soolveega, mis sisaldab 2% soola ja 3% suhkrut. Purkidele kinnitatakse metallkaaned klambrite abil, et kaaned kuumutamise ajal ära ei tuleks, ning asetatakse potti, milles on sama konsentraadiga soolvesi, mis purkides. Soolvee tase peab olema kaantega kaetud purkide ülemisest servast 2-3 cm kõrgemal. Pärast seda, kui soolvesi on keema läinud, keedetakse herneid tasasel tulel vähemalt 1,5 tundi, et herned muutuksid pehmeks. Seejärel võetakse purgid ettevaatlikult potist välja ja suletakse hermeetiliselt. Hoidised asetatakse siledale aluspinnale ja kaetakse millegi sooja, näiteks tekiga.
Kui nelja päeva pärast ei ole soolvesi sogaseks muutunud, on hoidised õnnestunud ja säilivad mitmeid kuid. Kui soolvesi aga muutub sogaseks, on konservid riknenud ja neid ei tohi söögiks tarvitada.

Top