0 arvamust  |  Lisa arvamus
Cucumis sativus L.
Tootja: PNOS
Pakendis:5,0 g
Saadavus:Laos
3.29€
Maksudeta: 2.70€
Kurk "Traper" F1.
Varajane iseviljuv hübriid avamaale, viljaalgete asetus kimpjas. Aeg tärkamisest saagikoristuseni 45-49 päeva, kuni 8 cm pikkune, väike, heleroheline, kergelt mügarlik vili. Tühimiketa mõruvabad viljad omavad kõrgeid maitseomadusi,  ideaalselt sobivad värskelt, aga ka soolamiseks ja konserveerimiseks.
Hübriidi väärtusteks on vastupidavus põhiliste haiguste suhtes, stabiilne saak isegi ebasoodsates tingimustes, ilusad viljad.
1,0 g = 40-50 seemet.
Pakis seemneid 5,0 g.

Kolm lihtsat moodust kurkide kiireks soolamiseks:

1. Kõige kiirem viis (kiirsoola kurgid on valmis juba 6 tunni möödudes).
Selleks on vaja:
• 1 kg keskmise suurusega kurke
• 1 spl soola
• 4 küüslauguküünt
• Kimp tilli
Lisame soovi korral mädarõikalehe.
Töö käik:
1. Peseme kurgid, lõikame maha otsad
2. Puhastame küüslaugu, vajutame noaga lapikuks
3. Pestud till peenestada kätega
4. Paneme kõik koostisosad kilekotti, lisame soola (vett ei lisa).
5. Seome pakendi kinni, raputame hoolega, et sool jaotuks ühtlaselt
6. Paneme 6 tunniks või üle öö  külmikusse.

2. Mineraalveega.
Selleks on vaja:
• 1 kg väikseid kurke
• Kimp tilli
• 4 küüslauguküünt
• 2 spl soola (ilma kuhjata)
• 1l gaseeritud mineraalvett.

Töö käik:
1. Peseme kurgid, lõikame ära otsad, küüslauk viilutada.
2. Kastruli (või mõne muu nõu) põhja paneme pool tilli ja küüslaugu kogusest. Peale panna kurgid ja ülejäänud maitseroheline.
3. Sool lahustada mineraalvees, valada kurkidele ja panna 14 tunniks külmikusse.

3. 3-liitrises purgis keeva veega.
• Väikesed kurgid (piisavas koguses, et purk saaks täis)
• Kimp tilli koos õisikutega
• 3 küüslauguküünt
• 3 spl väiksese kuhjaga jämedat söögisoola
• Keeva vett.
Töö käik:
1. Peseme kurgid, lõikame ära otsad
2. Peseme hoolikalt purgi (steriliseerida pole vaja). Purgi põhja paneme tilli ja küüslaugu.
3. Paneme purki kurgid, peale veidi tilli.
4. Lisame soola, valame peale keeva vee.
5. Sulgeme purgi tavalise plastkaanega.
Peale jahtumist paneme purgi külmikusse. Kurgid on kõlbulikud juba 24 tunni pärast.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.