• Kurk "Motiva" F1
Parim enne kuni 12.2020

Kurk "Motiva" F1

Cucumis sativus L.
  • Tootja: Seklos
  • Pakendis: 0,5 g
  • Saadavus: 8
  • 2.15€
  • 1.29€


Kurk "Motiva" F1.
Varajane iseviljuv hübriid. Vili tumeroheline suurte harvade kühmukestega. Saaki korjata iga päev, et viljad ei kasvaks üle. Sobib kasvatamiseks nii avamaal kui katmikalal, kurgid säilivad peale korjet hästi. Sobivad soolamiseks ja marineerimiseks. 

* Taimede üleväetamine lämmastikuga on ohtlik. N - Nitrogenium !
Lämmastikuga üleväetamine põhjustab taimedel tugevat lehemassi kasvu, vähest viljademoodustumist ja nende valmimise hilinemist, ka vähendab vastupidavust haigustele.
Kapsas ei moodusta pead, väheneb selle tihedus, tihedad pead aga lõhkevad.
Peedil moodustuvad sisemuses lämmastikuliia tõttu tühimikud.
Sibul valmib kaua, moodustab jämeda sibulakaela, mis halvendab säilimist.
Tomat kasvatab külgvõsusid ja lehti, õitsemine on vähene, viljade valmimine pidurdub ja viljad on vesised.
Kurgid kasvatavad lehti, võsusid ja köitraage, tühje õisi.

Огурец "Мотива" F1.
Ранний, самоопыляющийся гибрид. Плоды тёмно-зелёные, с крупными, редкими пупырышками. Небольшие: необходимо собирать каждый день. 
Пригоден для выращивания как в открытом грунте, так и в теплицах. Собранные огурчики долго не теряют товарный вид. 
Используется для засолки и консервирования. Гибрид устойчив к вирусу огуречной мозайки, настоящей мучнистой росе, кладоспориозу.

Eng.: Cucumber. Sven.: Gurka. Suom.: Kurkku. Bot.: Cucumis sativus L.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha

* Kurgid punase sõstra mahlas.
Koostisained: 1 kg kurke (arvestatud 2-liitrisele purgile), 0,5 l vett, 0,5 l punase sõstra mahla, 1,5 spl soola (40 g) väikestele kurkidele, suurtele 2 spl (50 g), 1 tl suhkrut, maitse järgi vürtse.
1. Kurgid (parimad on väikesed) pesta, valada üle keeva veega, panna purki vaheldumisi maitseainetega.
2. Valada peale keev vesi, katta purk kaanega, hoida nii 3-5 minutit.
3. Pool vee kogusest valada ära, ülejäänu kastrulisse, lisada punase sõstra mahl, sool, suhkur, lasta keema ja valada kurkidele.
4. Purgid kaanetada, pöörata kummuli ja lasta aeglaselt teki all jahtuda. Hoida jahedas.
Selle retsepti järgi äädikat ei kasutata, kurgid on roosaka värvusega ja suurepärase maitsega !

* Kurgid tomatimahlas.
Koostisained: 1 kg kurge (arvestatud 2-liitrise või 2 üheliitrise purgi kohta), 1 kg punaseid tomateid (või 1 l tomatimahla), 1 spl väikse kuhjaga soola, 1 triiki spl suhkrut, 1 tbl aspiriini, noaotsatäis sidrunhapet, estragoni, tilli, peterselli, mustsõstralehti, kirsileht. Kõike maitse järgi.
1. Kurgid ja maitsetaimed blanšeerida.
2. Purgi põhja panna maitsetaimed, seejärel tihedalt kurgid.
3. Teha tomatilisand, selleks valada tomatid üle keeva veega, koorida, lasta läbi hakklihamasina, lisada sool ja suhkur ja keeta 15-20 minutit.
4. Valada kurkidele tomatisegu, lisada aspiriin ja sidrunhape, kaanetada ja lasta teki all jahtuda, purke tagurpidi ei pöörata. Hoida jahedas.
Selles retseptis äädikat ei kasutata !
Tomatilisand annab kurkidele õrna, meeldiva ja erilise maitse !

Top