• Baklažaani kollektsioon: "Beatrice F1"+"Barbarea" F1

Baklažaani kollektsioon: "Beatrice F1"+"Barbarea" F1

Solanum melongena L.
  • Tootja: Seklos
  • Pakendis: 20 s.
  • Saadavus: Laos
  • 2.18€


Baklažaanide kollektsioon: Beatrice F1 + Barbarea F1.
Pakendis on 2 keskvarajast hübriidsorti. Mõlema sordi vili kuni 560 g, vilja värvus helelilla ja tumelilla.
Kasvatatakse rõdul pottides, kasvuhoones. Kasvukohale istutatakse ettekasvatatud istikud. Istikud kasvavad 50-55 päevaga, kasvukohale viimiseks tuleb oodata öökülmaohu möödumist. Päeva esimesel poolel soovitatakse kasta leige, +20+24
°C veega.
Küpsed viljad tuleb korjata ära õigeaegselt, see kiirendab allesjäänud viljade valmimist. Korraliku saagi saamiseks reguleeritakse taime kasvu, kõrvaldatakse külgvõsud, osa lehti, õiealgmeid. 1m2 istutatakse 1-2 taime.

Eggplant

 

Eng.: Eggplant. Suom.: Munakoiso, munahedelmä. Sven.: Äggplanta, Aubergine. Bot.: Solanum melongena L.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha

Praetud baklažaanid meega.
Selle suurepärase retsepti omapäraks on see, et te ei kasta praetud baklažaanilõike mee sisse nagu pannkooke (kuigi see on ka maitsev), vaid oluline nüanss on see, et viilud imaksid praadimisel võimalikult vähe õli endasse.
Igaüks, kes on praadinud baklažaane õlis, teab suurepäraselt, et see köögivili on nagu käsn – imeb endasse hetkega õli, mistõttu kannatab maitse …
Seda efekti on võimalik vältida, tehes lõigud „õlikindlaks“: Selleks on vaja leotada lõike kõigepealt piimas, seejärel ettevaatlikult piim välja pigistada.
See retsept - praetud baklažaanid koos meega pärineb Andaluusiast (Cordoba provints), mis on uhke oma kvaliteetse oliivõli üle, aga samuti ka omapärase köögi poolest, milles on palju mauride köögi saladusi (erinevalt teistest Hispaania lõunapiirkondadest).
Selle retsepti eripära seisneb selles, et baklažaanid on vaja koorida. Kui seda mitte teha, siis midagi hirmsat ei juhtu, kui aga tahate, et lõigud suus sulaksid, siis on soovitav koorida. Koorige baklažaanid ja lõigake 8 mm paksusega tükkideks või ringideks. Valage üle piimaga, nii et see kataks lõigud üleni ja katke taldrikuga. Laske 1-2 tundi tõmbuda, seejärel pigistage ettevaatlikult kuivemaks. Taldrikul segada jahu soolaga, veeretada lõike nii, et nad oleksid üleni jahused. Ülejäänud jahu jätke alles. Praadige baklažaanilõigud kuumas õli ja pange paberkäterätile. Lauale andke kuumalt, valades üle vedela meega.
Koostisained:
2 baklažaani (umbes 600 g)
500 ml piima
jahu paneerimiseks
taimeõli (oliivõli) praadimiseks
vedel mesi.

Top