0 arvamust  |  Lisa arvamus
Cucumis sativus L.
Tootja: PNOS
Pakendis:5,0 g
Saadavus:Laos
1.74€
Maksudeta: 1.45€

Kurk "Sheriff" F1.
Väga varajane sort. Viljad on tumerohelised.
Tal on resistentsus haiguste suhtes, sealhulgas jahukaste suhtes.
Kasutatakse marineerimiseks, konserveerimiseks ja värskeks.

Kurgid kaotavad kiiresti maitseomadused ja kaubandusliku välimuse, kahjuks...
Külmkapis temperatuuril umbes 0°C ja suhtelisel õhuniiskusel võivad kurgid säilida kuni 20 päeva. Parim on kurke säilitada polüetüleenkottides. Nad suletakse tihedalt, seotakse kinni ja säilitatakse temperatuuril +15°C. Selliselt pakendatuna võivad kurgid säilida 30 päeva ja rohkemgi.

* Soolatud kurgid koos magusa pipraga.
Pipar pestakse, puhastatakse seemnetest ja asetatakse purki koos kurkidega. Et kiirendada kurkide käärimist, asetatakse kurgid eelnevalt 2-3 minutiks keeva vette. Soolatakse tünnides või väiksemates emaileeritud nõudes. Enne lauale andmist lõigatakse kurgid lahti ja maitsestatakse taimeõliga.
Koostisained: 10 kg kurke, 2,6 kg magusat pipart, 60 g küüslauku, 350 g rohelist tilli, 10 g punast teravat pipart, 60 g kirsi lehti, 9 g loorberilehte, 60 g tammelehti. Soolalahus:10 liitrit vett, 700-900 g soola (sõltuvalt kurkide suurusest).

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.