0 arvamust  |  Lisa arvamus
Cucumis sativus L.
Tootja: Seklos
Pakendis:2,0 g
Saadavus:Laos
0.86€
Maksudeta: 0.72€

Kurk ''Shremski'' F1.
Väikeseviljaline hübriid avamaale.

Eng.: Cucumber. Sven.: Gurka. Suom.: Kurkku. Bot.: Cucumis sativus L.

* Ebatavaline kurkide soolamise viis.
Koostisained: kolmeliitrise purgi kohta on vaja 1,5 kg kurke, 50 g tilli, 20 g küüslauku, mädarõigast, selleri – ja petersellipealseid, pastinaaki ja mustsõstralehti (igat 20 g), 100 g soola (3 spl).
1. Teha varem valmis soolalahus: keeta 1,5 l vett, panna sellesse ettenähtud maitseained ja sool. Keeta läbi ja lasta 5-7 päeva seista käärimiseks, kurnata.
2. Pesta kurgid, hoida 6 tundi külmas vees.
3. Panna kurgid tihedalt purki, lasta soolalahus keema ja valada kurkidele. Kaanetada purgid ja viia kohe jahedasse kohta (siis säilib kurkidel roheline värvus).

* Õunte või maguspipraga soolatud kurgid.
Koostisained: 2 kg kurkide kohta 0,5 kg õunu või maguspipart, 1 l vett, 50 g soola ja suhkrut, 10 kirsilehte, 5 tammelehte, 5 sidrunväändiku lehte (kui on).
1. Töödelda kuuma veega õunad ja kurgid (kui kasutate paprikat, siis panna need ka tervelt).
2. Kolmeliitrisesse purki panna tihedalt kõik ained, lisada lehed ja valada kolmel korral üle keeva soolalahusega.
3. Lahuse valmistamiseks võtta 1 l keeva vett, lisada sool ja suhkur. Valada peale, siis ära, keeta läbi, valada uuesti peale ja ära ja korrata veelkord.
4. Kaanetada purgid, jahutada aeglaselt teki all.
Hoida jahedas.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.