0 arvamust  |  Lisa arvamus
Cucumis sativus L.
Tootja: Seklos AGRONOM
Pakendis:1,0 g
Saadavus:Laos
0.91€
Maksudeta: 0.75€
Kurk "Libelle" F1.
Valdavalt emasõieline keskvarajane hübriid hapendamiseks ja konserveerimiseks. Vajab tolmuandjat sorti. Saagi algus 53 päeva külvist. Külvamine 01.05-10.05.
Taim pikkade võrsetega, saagikus 5-10 kg/m2-lt.
Agrotehnika: sobib kasvatada avamaal ja kile all. Keskvarane, hakkab vilja kandma 49-52 päeva peale tõusmete ilmumist. Viljad piklik-silinderjad, väikeste kühmudega, tumerohelised, pikkusega 12-14 cm, vilja kaal 100-150 g, heade maitseomadustega. Vastupidav ebajahukastele ja laiksusele. 
Ostes pöörake tähelepanu sellele, et "Libelle" F1 põhiline saak saadakse suve lõpus. See tähendab, et te saate konserveerida kurke talveks ja kasutada neid värskelt veel augusti lõpus, septembri alguses kui teised sordid ja hübriidid on oma viljakandvuse juba lõpetanud. Hübriid "Libelle" F1 sobib kasvatada koos varaste sortidega nagu "Annushka" F1, "Saltan" F1 jt. Istutades üheaegselt varaseid ja hiliseid sorte saate saaki koguda kogu suve jooksul. Ebajahukastekindlus võimaldab saada suurt saaki. 1,0 g = 35-50 seemet.
1 gramm = 30-45 seemet.

Loe rohkem Seemnemaailma lugemissaalis: "Mis on hübriid F1 ?"

* Kurgid kaotavad kiiresti maitseomadused ja kaubandusliku välimuse.
Külmkapis temperatuuril umbes 0°C ja suhtelisel õhuniiskusel võivad kurgid säilida kuni 20 päeva. Parim on kurke säilitada polüetüleenkottides. Need suletakse tihedalt, seotakse kinni ja säilitatakse temperatuuril +15°C. Selliselt pakendatuna võivad kurgid säilida 30 päeva ja rohkemgi.

* Soolatud kurgid koos magusa pipraga.
Pipar pestakse, puhastatakse seemnetest ja asetatakse purki koos kurkidega. Et kiirendada kurkide käärimist, asetatakse kurgid eelnevalt 2-3 minutiks keeva vette. Soolatakse tünnides või väiksemates emaileeritud nõudes. Enne lauale andmist lõigatakse kurgid lahti ja maitsestatakse taimeõliga.
10 kg kurke, 2,6 kg magusat pipart, 60 g küüslauku, 350 g rohelist tilli, 10 g punast teravat pipart, 60 g kirsi lehti, 9 g loorberilehte, 60 g tamme lehti. Soolalahus: 10 liitrit vett, 700-900 g soola (sõltuvalt kurkide suurusest).

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.