• Kurk "Libelle" F1

Kurk "Libelle" F1

Cucumis sativus L.
  • Tootja: Seklos
  • Pakendis: 1,0 g
  • Saadavus: Laos
  • 0.93€


KURK "Libelle" F1.
Valdavalt emasõieline keskvarajane hübriid hapendamiseks ja konserveerimiseks. Vajab tolmuandjat sorti. Saagi algus 53 päeva külvist. Külvamine 01.05-10.05.
Taim pikkade võrsetega, saagikus 5-10 kg/m2-lt.
Agrotehnika: sobib kasvatada avamaal ja kile all. Keskvarane, hakkab vilja kandma 49-52 päeva peale tõusmete ilmumist. Viljad piklik-silinderjad, väikeste kühmudega, tumerohelised, pikkusega 12-14 cm, vilja kaal 100-150 g, heade maitseomadustega. Vastupidav ebajahukastele ja laiksusele. 
Ostes pöörake tähelepanu sellele, et "Libelle" F1 põhiline saak saadakse suve lõpus. See tähendab, et te saate konserveerida kurke talveks ja kasutada neid värskelt veel augusti lõpus, septembri alguses kui teised sordid ja hübriidid on oma viljakandvuse juba lõpetanud. Hübriid "Libelle" F1 sobib kasvatada koos varaste sortidega nagu "Annushka" F1, "Saltan" F1 jt. Istutades üheaegselt varaseid ja hiliseid sorte saate saaki koguda kogu suve jooksul. Ebajahukastekindlus võimaldab saada suurt saaki. 1,0 g = 35-50 seemet.
1 gramm = 30-45 seemet

Огурец "Либелле" F1.
Хрустящие корнишоны универсального использования.
Среднеранний (период вегетации 49-52 дня), пчёлоопыляемый гибрид для открытого грунта и плёночных укрытий. Растение среднеплетистое.
Зеленец удлинённый, тёмно-зелёный, мелкобугорчатый (опушение белое), масса до 100 г, длина 12-14 см.
Характеризуется дружным плодоношением, высоким качеством плодов и урожайностью.
Устойчив к основному комплексу болезней огурца.
Условия выращивания.
Посев на глубину 1-2 см. Семена начинают прорастать при +13+15°С, оптимальная температура для развития +25+30°С.
Тепло- и влаголюбив, местоположение - солнечное. Почвы предпочитает лёгкие и плодородные.
Уход: поливы тёплой водой, совмещая их раз в 10 дней с подкормкой, прополками и рыхлением.

 

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha

* Kurgid kaotavad kiiresti maitseomadused ja kaubandusliku välimuse. Külmkapis temperatuuril umbes 0°C ja suhtelisel õhuniiskusel võivad kurgid säilida kuni 20 päeva. Parim on kurke säilitada polüetüleenkottides. Need suletakse tihedalt, seotakse kinni ja säilitatakse temperatuuril +15°C. Selliselt pakendatuna võivad kurgid säilida 30 päeva ja rohkemgi.

* Soolatud kurgid koos magusa pipraga.
Pipar pestakse, puhastatakse seemnetest ja asetatakse purki koos kurkidega. Et kiirendada kurkide käärimist, asetatakse kurgid eelnevalt 2-3 minutiks keeva vette. Soolatakse tünnides või väiksemates emaileeritud nõudes. Enne lauale andmist lõigatakse kurgid lahti ja maitsestatakse taimeõliga.
10 kg kurke, 2,6 kg magusat pipart, 60 g küüslauku, 350 g rohelist tilli, 10 g punast teravat pipart, 60 g kirsi lehti, 9 g loorberilehte, 60 gr tamme lehti. Soolalahus: 10 liitrit vett, 700-900 g soola (sõltuvalt kurkide suurusest).

Top