0 arvamust  |  Lisa arvamus
Cucumis sativus L.
Tootja: Seklos
Pakendis:20 s.
Saadavus:Laos
3.36€
Maksudeta: 2.80€

Kurk "Dolomiit" F1.
Lühiviljaline, siledakooreline, varajane ja saagikas hübriid. 
Viljad on kõrgekvaliteetsed.
Seemned puhitud (pole vaja leotada).
1 gramm = 30-45 seemet.
Loe rohkem Seemnemaailma lugemissaalis: "Mis on hübriid F1 ?"

isetolmleva kurgi kujundamine
Iseviljuva kurgi kujundamine vertikaalsel pinnal.

Eng.: Cucumber. Sven.: Gurka. Suom.: Kurkku. Bot.: Cucumis sativus L.

Koreapärased krõmpsuvad kurgid - suurepärane suupiste !


* 1 kg kurki
* 250 g porgandeid
* 1,5 spl soola
* 1,5 spll suhkrut
* 80 ml oliivõli
* 1 spl seesamiseemneid
* 2 spl sojakastet
* 2 spl 9% äädikat
* 1/3 tl teravat punast pipart
* 1/2 tl jahvatatud koriandrit
* 3-5 küüslauguküünt
* pipart maitse järgi
* koriandrilehti (võib ka kuivatatult).

Porgandi lõikame peenikesteks ribadeks. Lisame teelusikatäie suhkrut ja pool teelusikatäit soola.
Jätame pooleks tunniks seisma.

Kurk lõigata nagu fotol näidatud. Lisame soola ja jätame samuti pooleks tunniks seisma.
Valame kurkidelt ära eraldunud vedeliku ning lisame 1/2 tl suhkrut. Küüslauk purustada ja lisada kurkidele.

Segame ettevalmistatud kurgid ja porgandid. Valame pannile oliivõli, kuid jälgida et see ei keeks. Paneme õli sisse seesamiseemned, koriandri ja terava punase pipra. Segame korralikult läbi ja lisame salatile. Lisame veel sojakaste, äädika, maitse järgi musta pipart ja maitserohelist. Segame kõik korralikult läbi ja paneme 2 tunniks külmkappi.
Salat "Krõmpskurgid koreapäraselt" ongi valmis !

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.