• Kurk "Dolomit" F1

Kurk "Dolomit" F1

Cucumis sativus L.
  • Tootja: Seklos
  • Pakendis: 20 s.
  • Saadavus: Laos
  • 3.00€


Kurk "Dolomit" F1.
Lühiviljaline, siledakooreline, varajane ja saagikas hübriid. 
Viljad on kõrgekvaliteetsed.
Seemned puhitud (pole vaja leotada).

Огурец "Доломит" F1
Ранний и высокопродуктивный гибрид с гладкой оболочкой.
Плоды высокого качества.
Семена обработаны (не нужно замачивать).

Eng.: Cucumber. Sven.: Gurka. Suom.: Kurkku. Bot.: Cucumis sativus L.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha

Koreapärased krõmpsuvad kurgid - suurepärane suupiste !


* 1 kg kurki
* 250 g porgandeid
* 1,5 spl soola
* 1,5 spll suhkrut
* 80 ml oliivõli
* 1 spl seesamiseemneid
* 2 spl sojakastet
* 2 spl 9% äädikat
* 1/3 tl teravat punast pipart
* 1/2 tl jahvatatud koriandrit
* 3-5 küüslauguküünt
* pipart maitse järgi
* koriandrilehti (võib ka kuivatatult).

Porgandi lõikame peenikesteks ribadeks. Lisame teelusikatäie suhkrut ja pool teelusikatäit soola.
Jätame pooleks tunniks seisma.

Kurk lõigata nagu fotol näidatud. Lisame soola ja jätame samuti pooleks tunniks seisma.
Valame kurkidelt ära eraldunud vedeliku ning lisame 1/2 tl suhkrut. Küüslauk purustada ja lisada kurkidele.

Segame ettevalmistatud kurgid ja porgandid. Valame pannile oliivõli, kuid jälgida et see ei keeks. Paneme õli sisse seesamiseemned, koriandri ja terava punase pipra. Segame korralikult läbi ja lisame salatile. Lisame veel sojakaste, äädika, maitse järgi musta pipart ja maitserohelist. Segame kõik korralikult läbi ja paneme 2 tunniks külmkappi.
Salat "Krõmpskurgid koreapäraselt" ongi valmis !

Top