• Kurk "Dafne" F1

Kurk "Dafne" F1

Cucumis sativus L.
  • Tootja: Semo
  • Pakendis: 1,5 g
  • Saadavus: Laos
  • 2.07€


Kurk-kornišon "Dafne" F1.
Iseviljuv väga varajane hübriid- vili kornišon. Taim on tugeva kasvuga, viljad kasvavad väga ühtlased, silinderja kujuga, koore värvus tumeroheline, sisu mõruvaba. Sobib kasvatamiseks nii avamaal kui katmikalal. Viljad värskelt tarbimiseks ja töötlemiseks. 1,0 g = 35-50 seemet.

Soovitus: pikkadel külmaperioodidel, kui kurgi juuresüsteem töötab nõrgalt, soovitatakse teha lehepealset väetamist mineraalse väetisega. See ekstreemne võimalus aitab taimel ekstreemseid olusid üle elada.

Огурец-корнишон "Дафне" F1.
Партенокарпический гибрид корнишонного типа. Растение сильнорослое, Формирует плотные очень однородные плоды цилиндрической формы с грубыми шипами тёмно-зелёного цвета без горечи. Устойчив к основным заболеваниям. Отличается очень ранним созреванием, обильной урожайностью, высокой товарностью и отличными вкусовыми качествами плодов. Подходит для рынка свежей продукции и переработки.
Рекомендуется для выращивания в открытом и защищённом грунте в весенний и осенний периоды.
Генетически устойчив к горечи.

Eng.: Parthenocarpic, cornichone-type cucumber. Suom.: Partenokarppinen kurkku. Sven.: Partenokarp gurka. Bot.: Cucumis sativus L.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha

* Ebatavaline kurkide soolamise viis.
Koostisained: kolmeliitrise purgi kohta on vaja 1,5 kg kurke, 50 g tilli, 20 g küüslauku, mädarõigast, selleri – ja petersellipealseid, pastinaaki ja mustsõstralehti (igat 20 g), 100 g soola (3 spl).
1. Teha varem valmis soolalahus: keeta 1,5 l vett, panna sellesse ettenähtud maitseained ja sool. Keeta läbi ja lasta 5-7 päeva seista käärimiseks, kurnata.
2. Pesta kurgid, hoida 6 tundi külmas vees.
3. Panna kurgid tihedalt purki, lasta soolalahus keema ja valada kurkidele. Kaanetada purgid ja viia kohe jahedasse kohta (siis säilib kurkidel roheline värvus).

* Õunte või maguspipraga soolatud kurgid.
Koostisained: 2 kg kurkide kohta 0,5 kg õunu või maguspipart, 1 l vett, 50 g soola ja suhkrut, 10 kirsilehte, 5 tammelehte, 5 sidrunväändiku lehte (kui on).
1. Töödelda kuuma veega õunad ja kurgid (kui kasutate paprikat, siis panna need ka tervelt).
2. Kolmeliitrisesse purki panna tihedalt kõik ained, lisada lehed ja valada kolmel korral üle keeva soolalahusega.
3. Lahuse valmistamiseks võtta 1 l keeva vett, lisada sool ja suhkur. Valada peale, siis ära, keeta läbi, valada uuesti peale ja ära ja korrata veelkord.
4. Kaanetada purgid, jahutada aeglaselt teki all.
Hoida jahedas.

Top