• Kurk "Break"F1 (1+1=3)
Parim enne kuni 12.2020

Kurk "Break"F1 (1+1=3)

Cucumis sativus L.
  • Tootja: Gavrish
  • Pakendis: 20 s.
  • Saadavus: 1
  • 2.25€
  • 1.35€


Kurgi hübriid "Break" F1 on varajane, ühtlase valmimisega (43-48 päeva saagini), saagikas, partenokarpne uus hübriid, valdavalt emasõitega.
Taim on tugevakasvuline, külgharusid moodustab keskmiselt. Igas sõlmevahes moodustab keskmiselt 2-4 kurki ja külgharudel kuni 8 (!) vilja, vili on 9-11 cm pikk, kaal 90-100 g, ereroheline, väikeste valgete triipudega, kühmuline. Kasutus on universaalne. Ilma mõruaineta, heade maitseomadustega. Juuremädaniku kindel, jahukastekindel, vastupidav ebajahukastele. Ruutmeetrile istutatakse 2,5-3 taime. Saak 5-7 kg taime kohta.

* Kurkide kiire soolamine.
Keskmise suurusega värsked kurgid pesta ja leotada külmas vees 2-3 tundi, pesta üle jooksva vee all, ja lõigata kahest otsast. Purgi põhja panna pool kogust maitseaineid ja -rohelist, seejärel kurgid neile tihedalt peale, teine pool maitseaineid ja -rohelist, ning kallata üle kuuma soolveega. Purk sulgeda kaanega, või katta marliga, ning asetada päikese kätte. 3-4 päeva pärast on kurgid valmis. 1 liitrise purgi jaoks: 600 g kurki, 10-15 g tilli, 10-12 g selleri lehti, 2-4 küünt küüslauku, 1 g kibedat kaunpipart. Soolvee jaoks: 3,5 liitri vee kohta - 250 g soola.
Soolakurgid. (Lihtne meetod).
Purgi põhja asetatakse küüslauk, till, petersell, mädarõigas, kaneel, täidetakse kurkidega. Valmistatakse soolvesi, keedetakse, jahutatakse, kallatakse kurkidele ja lisatakse 2 sl äädikat. Suletakse purk kapronkaanega, hoitakse jahedas kohas. Soolvee valmistamiseks võetakse 10 liitrit vett, 750 g soola, loorberilehte ja lõhnavat pipart.

 

Eng.:Cucumber.Sven.:Gurka.Suom.:Kurkkua.Bot.:Cucumis sativus L.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha
Top