• Kurk "Aladyn" F1

Kurk "Aladyn" F1

Cucumis sativus L.
  • Tootja: Seklos
  • Pakendis: 2,0 g
  • Saadavus: Laos
  • 0.96€


Kurk "Aladyn" F1.
Poola aretajate keskvalmiv hübriid. Viljakandeperiood algab 56-60 päeva peale tõusmete ilmumist.
Mesilastolmlev, kõrgesaagiline. Enamik õitest on emasõied.
Viljad silinderja kujuga, rohelised heledate siiludega, pikka aega ei kolletu.
Värskete kurkide degustatsiooni hinne 4,5-5 palli, soolatud kurkidel 4,5 palli.

ОГУРЕЦ "Аладин" F1 - Cucumis sativus L.
Среднеспелый гибрид польской селекции. В плодоношение вступает на 56-60 день после всходов.
Пчёлоопыляемый, высокоурожайный. Цветки преимущественно женские. Зеленцы цилиндрической формы, зелёные со светлыми полосками, долго не желтеют.
Дегустационная оценка свежих огурцов 4,5-5, а солёных - 4,5 балла.

Eng.: Cucumber .Sven.: Gurka. Suom.: Kurkku. Bot.: Cucumis sativus L.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha

* Millistest ainetest kurgil puudu jääb ?
Mõnikord kasvavad suve lõpul kurgi viljad imelikud: vilja tipp on kitsenenud või vastupidi- laiaks kasvanud.
Selline asi tekib seetõttu, et kurgil napib teatud toiteelemente. Lämmastikupuudusel on viljad helerohelised, kitsenenud ülemise otsaga.
Kaaliumipuudusel on peenike alumine ots, aga tipmine muutub kerajaks. Et seda tasakaalustada, anda taimedele kaaliumnitraati lahust. See sisaldab üheaegselt nii kaaliumi kui lämmastikku. Ämbritäiele veele lisada 1 spl väetist ja anda seda lahust 10 liitrit ruutmeetri kohta.
Teine probleem - kurgid on kibeda maitsega: tavaliselt juhtub seda palavate ja kuivade ilmadega.
Niisugustes tingimustes koguvad viljad endasse erilist ainet - mõruainet – kukurbitatsiini. Et seda ei juhtuks, tuleb taimi kasta kasvõi ülepäeva ja ainult sooja veega.

Top