• Kabatšok-tsukkini "Tapir"

Kabatšok-tsukkini "Tapir"

Cucurbita pepo L. var. giraumonas
  • Tootja: MoravoSeed
  • Pakendis: 12 s.
  • Saadavus: Laos
  • 1.31€


Põõsas suvekõrvits "Tapir".
Varajane sort, põõsasvorm, pikad peened viljad, koore värvus triibuline, koor õhuke, viljaliha valge. Seemned väikesed ja seemneid vähe. Sobib kasvatamiseks avamaal. Saagi korjamine juuli-september.

Кабачок-цуккини "Тапир".
Раннеспелый сорт кабачка кустового типа с полупрямостоячими стеблями.
Сорт "Тапир" имеет длинные плоды с продольными полосками светло- и тёмно-зелёного цвета и мелкой семенной камерой. Плоды с белой мякотью и тонкой кожицей. Предназначен для выращивания в открытом грунте.
Рекомендуется для использования в кулинарии и для консервирования.

 

Eng.: Courgette Zucchini. Suom.: Kesäkurpitsa. Sven.: Squash grön.Bot.:Cucurbita pepo L. var. giraumonas

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha

* Konserveeritud suvikõrvitsad.
Koostiained: 600 g suvikõrvitsaid (liitrisele purgile), 100 g maguspipart, 6-8 küüslauguküünt, 5-6 tera musta pipart, 15-20 g tilli. Marinaadiks võtta 250 g vett, 30 g soola, 30 g 9% äädikat.
1. 15-16 cm pikkused valmimata seemnetega suvikõrvitsad pesta, lasta nõrguda, lõigata 2 cm paksusteks ketasteks.
2. Puhastada seemnetest ja lõigata tükkideks (neljaks) maguspipar.
3. Puhastada ja riivida küüslauk.
4. Peenestada pestud till.
5. Panna purki vaheldumisi tilli, paprika ja küüslauguga suvikõrvitsad.
6. Teha marinaad, keeta vesi soola ja suhkruga, tulelt võttes lisada äädikas.
7. Valada marinaad suvikõrvitsatele ja kaanetada purgid, lasta teki all jahtuda.
Hoida jahedas.

Top