• Kabatšokk "Kveta"

Kabatšokk "Kveta"

Cucurbita pepo L. var. giraumonas
  • Tootja: Semo
  • Pakendis: 3,0 g
  • Saadavus: 10
  • 1.16€


Kabatšokk ''Kveta''
Varajane delikatess-sort, kasutamiseks värskena, külmutamiseks ja kulinaarseks töötlemiseks. Heleda koorega silindrilised viljad. 

AGROTEHNIKA.
Kabatšoki jaoks on sobivaimad kerged, viljakad, madala põhjaveega mullad, ta ei talu happelisi muldi.
Parimad eelviljad- varajased köögiviljad, sibul, juurviljad, tomat, kartul. Enne istutamist kaevatakse maatükk läbi, väetatakse orgaaniliste- ja mineraalväetistega, samuti tuhaga, vajadusel lubjatakse. Seemned külvatakse mai lõpus- juuni alguses peale seda, kui mööduvad kevadised öökülmad. Seemned külvatakse auku 2-3 kaupa. Aukudevaheline kaugus vähemalt 60 cm. Peale tõusmete ilmumist eemaldatakse nõrgad taimed ettevaatlikult. Edaspidine hooldus seisneb regulaarses kastmises, kobestamises, muldamises ja väetamises. Saaki koristatakse regulaarselt 2-3 päeva tagant, mitte lastes neil üle valmida. Taimi võib kasvatada ka ette. Selleks külvatakse seemned mai alguses, avamaale istutatakse juuni alguses 2-4 lehe faasis. 

Кабачок "Квета".
Ранний деликатесный сорт, предназначенный для употребления в свежем виде, замораживания и всех видов переработки.

Eng.: Courgette Zucchini. Suom.: Kesäkurpitsa. Sven.: Squash grön. Bot.: Cucurbita pepo L. var. giraumonas

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha

Kas teate, et... viljade valmimisega suureneb suhkru ja karotiini sisaldus. Kabatšokk sisaldab spetsiifilisi fermente, mis soodustavad maksa ja seedetrakti tööd. Kergelt praetud kabatšoki seemned on väga maitsvad.

Top