• Juurseller "Asterix" F1

Juurseller "Asterix" F1

Apium graveolens var. rapaceum
  • 1.53€


Juurseller "Asterix" F1.
Varajane, saagikas hübriid. Tõusmetest lehesaagini  kuni 90 päeva, juurviljade valmimiseni kuni 130 päeva.

Сельдерей корневой "Астерикс" F1.
Ранний, высокоурожайный гибрид.  Болезнеустойчив и особенно устойчив к Septoria. От высадки рассады до сбора листьев составляет 90 дней, а до сбора корнеплодов - 130 дней.

 

Eng.: Celeriac. Suom.: Mukulaselleri. Sven.: Rotselleri. Bot.: Apium graveolens var. rapaceum

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha

* Marineeritud juurseller.
Valmistada värsked juurselleri juurikad ette: lõigata ära pealsed ja külgjuured, koorida, pesta hoolikalt ja lõigata kuubikuteks. Juurikalõigud panna 2-3 minutiks keeva soolvette (30 g soola ja 3 g sidrunhapet 1 l vee kohta). Seejärel panna tükid kohe külma vette, lasta seista, kurnata ning seejärel täita purgid. Valada üle keeva marinaadiga ja pastöriseerida 95°С juures: 0,5 l purke - 20 minutit, 1,0 l purke – 25 minutit.
4 klaasi vett, 1 klaas 9% äädikat, 3-4 nelgitera või musta pipart.

* Sellerisalat.
1. Keedetud juurseller ja puhastatud õunad lõigata peenikeseks, segada kreeka pähkli tükkidega. Maitsestada sidrunimahla ja hapukoorega segatud majoneesiga. Panna jahedasse.
100 g juursellerit, 50 g porgandit, 50 g õuna, 20 g hapukoort, 5 g tilli või peterselli, sidrunilõike, soola - maitse järgi.
2. Keedetud juurseller ja kartul lõigata viiludeks, keedetud seened ribadeks. Kõik segada ja maitsestada majoneesi, soola ja pipraga. Lauale andes puistata peale tilli ja peenestatud keedetud muna.
60 g juursellerit, 50 g kartuleid, 60 g seeni, 30 g majoneesi, ½ keedetud muna, soola, pipart – maitse järgi.

Top