• Porgand "Stanford" F1

Porgand "Stanford" F1

Daucus carota L.
  • Tootja: Seklos
  • Pakendis: 1,0 g
  • Saadavus: 2
  • 1.53€


Porgand ''Stanford'' F1
"Nantes" - tüüpi ümara otsaga ja väikese südamikuga keskvarajane porgand. Tõusmetest saagini kuni 120 päeva. Vili pikkusega 15-17 cm, vili intensiivselt oranži värvusega ja magusa maitsega. Sobib ka masinaga korjeks. Kasutatakse värskelt ja säilitamiseks. 

* Lihasalat naeri ja reliššiga.
Relišš - peenelt hakitud soolakurgid, mis on segatud sinepiga (sinepi maitse võib ise valida).
Naeris ja porgand keeta või küpsetada, seejärel puhastada ja lõigata suurtemateks tükkideks. Kurk riivida peenel riivil või blenderis, segada sinepiga. Seened ja liha lõigata väikesteks tükkideks. Õli ja relišš segada. Vajadusel lisada soola ja pipart. Liha ja köögiviljad segada, kaunistada maitserohelisega.
Koostisained:
Keedetud loomaliha 200 g
Keskmine naeris – 1 tk
Suur porgand – 1 tk
Marineeritud seened (mistahes liiki) 200 g
Soolakurk – 1 tk
Sinep – 1 spl
Taimeõli – 1 spl
Peterselli ja tilli.
Valmistamise aeg; 20 minutit (kokku 4 portsjonit).

 

Eng.: Carrot. Suom.: Porkkana. Sven.: Morot.Bot.:Daucus carota L.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud.
    Halb           Hea
Captcha
Top